Tirsdag den 9. april 2019 kl. 16:30 – 18:30 kan du blive klogere på, om I ”skal/skal ikke” giftes, og på hvad forskellen i juridisk henseende er på at være samlevende eller gift.

I foredraget vil advokaterne Viggo Bækgaard og Jesper Rye Jensen omkring alle spørgsmålene der relaterer sig til om man bør gifte sig eller ej, og hvilke juridiske muligheder man har, når man nu har valgt den eller anden samlivsform.

Gift, det er ikke noget, man bliver. Det er noget, man tager. Det er vist ikke kun jyske mænd, der tænker sådan. Men er det klogt?

Gift dig ikke af kærlighed – alene! Tænk over betydningen, når parforholdet slutter ved død eller “skilsmisse”.

Der kom for et år siden en helt ny lov om ægtefælleøkonomi – er du for eksempel klar over, at hvis du tidligere havde fælleseje, så har du nu delingsformue?

Foredraget varer i alt ca. 2 timer.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Foredraget afholdes på vores kontor Banestrøget 1, 1., 2630 Taastrup (se kørselsanvisningen her)

Skulle der blive overbooket, vil vi forsøge at finde en tid til et ekstra kursus.

 Tilmelding


Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf.nr. 70 25 80 60 eller skrive til os på post@etosadvokater.dk. Når du indsender formularen giver du samtidig ETOS Advokater tilladelse til at opbevare de afgivne personoplysninger indtil foredraget har været afholdt.CategoryKurser