Kontakt os

Etos Advokater
Banestrøget 1, 1,
2630 Høje Taastrup

Tlf. 70 25 80 60

post@etosadvokater.dk

Kørselsvejledning:

Af hensyn til parkering er det lettest at holde ud for adressen Høje Taastrup Boulevard 20. Husk P-skive.

Bruger du gps, skal du køre efter adressen Skagensgade 31. Når du kommer frem til parkeringspladsen, ser du en pizzarestaurant. Lige ved siden af den er der en gennemgang. Den går du igennem, og du er på Banestrøget. Vores indgang er en af de allerførste på venstre hånd lige ud for vendepladsen.

Kommer du fra Roskilde ad motorvejen, drejer du fra ved frakørsel 7b (Høje Taastrup C). Du kører mod Høje Taastrup og drejer til højre i lyskrydset, hvor der er skilt mod stationen (Halland Boulevard). I den første rundkørsel kører du til venstre (“kl. 9”). Umiddelbart herefter kører du til højre ad Skagensgade.

Fra København drejer du fra ved frakørsel 6 (Høje Taastrup C). Herefter til venstre og frem til den store rundkørsel. Her drejer du til højre. Ved første lyskryds, drejer du til venstre, hvor der er skilt mod stationen (Halland Boulevard). I den første rundkørsel kører du til venstre (“kl. 9”). Umiddelbart herefter kører du til højre ad Skagensgade. I Skagensgade kører du til venstre ved nr. 31. Du fortsætter, så langt du kan, til du kommer til parkeringspladsen ved Høje Taastrup Boulevard.

Med tog:

Er du med toget, går du ud mod taxaholdepladserne og til højre mod vendepladsen. Lige for enden af 7/11-butikken er indgangen til os.