Tirsdag den 28. april 2020 kl. 16:30 – 19:30 kan du blive klogere på det nye familieretshuset og familieretten – forældremyndighed og samvær – og ikke mindst om de psykologiske faktorer.

Få viden om børns behov, når mor og far ikke længere er sammen. Også opdatering på det nye system, der startede 1. april 2019.

Hvem: Chefpsykolog Iben Elene Oksfeldt og advokat (H) Viggo Bækgaard.

ETOS advokater afholder i samarbejde med Iben Elene Oksfeldt  fra Litehouse Consult foredrag om forældremyndighed og samvær.

Hvordan vil mødet foregå?

Der indledes med et foredrag af ca. en times varighed, hvor Iben Elene Oksfeldt fortæller om betydningen af både at samarbejde og at kunne tolke børnene i det minefelt, som et delt forældreskab kan skabe.

Foredraget tager udgangspunkt i de såkaldte ’grønne’ og ’gule’ sager, dvs. de sager, hvor der ikke er en mere alvorlig konflikt, end at den kan løses med viden og støtte. Foredraget omhandler ikke de ’røde sager’, dvs. de sager, hvor der er risikofaktorer til stede; de meget svære sager.

Derefter fortæller advokat Viggo Bækgaard om forældreansvarslovens krinkelkroge, ligesom systemet med familieretshuset og familieretten gennemgås.

Foredraget varer i alt ca. 3 timer. Servering trods tidspunktet vil være kaffe/the, vand og lidt småkager.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig

Foredraget afholdes på vores kontor Banestrøget 1, 1., 2630 Taastrup (se kørselsanvisningen her)

Skulle der blive overbooket, vil vi forsøge at finde en tid til et ekstra kursus.    Tilmelding


    Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf.nr. 70 25 80 60 eller skrive til os på post@etosadvokater.dk. Når du indsender formularen giver du samtidig ETOS Advokater tilladelse til at opbevare de afgivne personoplysninger indtil foredraget har været afholdt.    CategoryKurser